Cautare

62709 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (5.20 secunde)
Dorina Mihailescu este o fata desteapta, care a facut pentru PSD (o anumita parte a PSD, mai precis o parte din "greii” partidului) si ce era si ce nu era normal, moral.
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi... ... Cine-i ataca pe ziaristi:
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Seceta si o productivitate în scadere au fost principalele elemente care au stat la baza diminuarii cu 6% a acestei previziuni.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, unul din trei americani foloseste in mod regulat internetul pentru a se informa.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Fostul presedinte Ion Iliescu este de parere ca decizia guvernului Boc de a declasifica dosarele revolutiei ar putea sa fie doar o diversiune, "o perdea de fum menita sa abata atentia de la revolta sindicatelor".
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite. - Ce sunt telocitele si cum ati ajuns la descoperirea lor?
Respectarea regulilor de igiena personala, respectiv spalarea temenica si frecventa pe maini, folosirea batistei de hartie pentru eliminarea secretiilor nazale si ori de cate ori stranutam sunt principalele masuri recomandate de doctorul Victor Olsavszky, reprezentantul biroului OMS pentru Romania, in contextul confirmarii in laborator a unui nou coronavirus (nCoV), asemanator celui care a provocat sindromul respirator acut sever (SRAS).
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Health Forum, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul sanatatii, a ajuns la cea de a patra editie. Devenit o platforma de dialog pentru factorii de decizie din domeniu, forumul a asezat in fiecare an la masa dezbaterilor cei mai importanti jucatori:
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, dorind sa marcheze Saptamana Europeana de prevenire a cancerului de col uterin (24-30 ianuarie 2016), organizeaza, in ziua de miercuri 27 ianuarie, cu incepere de la ora 13.00, o conferinta de presa. Conferinta de presa va fi deschisa de doamna Prof.
Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, Institutul National de Boli Infectioase "Prof. ... Matei Bals" au organizat vineri, 10 ianuarie 2014, de la orele 10.00, in Centrul Vechi, deschiderea Campaniei Nationale de Informare si Educare HIV STREET ART.
google-analytics.com